Εκδηλώσεις|

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ WEBINARSΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2022

Ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση, σχετικά με την συμπλήρωση του φετινού μηχανογραφικού, σας προσκαλεί σε διαδικτυακά σεμινάρια (Webinars) Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού με τίτλο:

«Μυστικά για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού»

Τα webinars θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Τρίτη 28/06 και Τετάρτη 29/06 και ώρες 18.00 – 21.00, σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και απευθύνονται σε μαθητές – μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενημερωθούν για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Στα σεμινάρια αυτά θα μιλήσουμε για όλα τα νέα δεδομένα που θα επηρεάσουν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου καθώς και για τις έξυπνες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι τελειόφοιτοι/τελειόφοιτες με βάση τις επιθυμίες τους και το επιστημονικό πεδίο που έχουν επιλέξει. Θα εστιάσουμε στις προοπτικές των επαγγελμάτων, στους αναδυόμενους τομείς και τις καινοτόμες εξειδικεύσεις της επόμενης δεκαετίας και θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις κρυφές παγίδες του μηχανογραφικού δελτίου.

Έχοντας όλα τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την επιλογή σπουδών οι τελειόφοιτοι/τελειόφοιτες θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στην εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

Οδηγίες Σύνδεσης:

Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια δείτε το πρόγραμμα ανά επιστημονικό πεδίο και να κάντε την εγγραφή, άμεσα για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας, στο αντίστοιχο link.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN NOW που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.

Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

Εισηγητής των σεμιναρίων ο  Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Διευθυντής της EMPLOY EDU  Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

Αναλυτικό πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων ανά Επιστημονικό Πεδίο

1ο Επ. ΠΕΔΙΟ: Τρίτη 28/6 στις 18:00

https://employedu.clickmeeting.com/sfve-mhxanografika-1o-pedio-28-6

2ο Επ. ΠΕΔΙΟ: Τετάρτη 29/6 στις 18:00

https://employedu.clickmeeting.com/mhxanografika-2o-pedio-29-6-2022

3ο Επ. ΠΕΔΙΟ: Τρίτη 28/6 στις 19:30

https://employedu.clickmeeting.com/mhxanografika-3o-pedio-28-6-2022

4ο Επ. ΠΕΔΙΟ: Τετάρτη 29/6 στις 19:30

https://employedu.clickmeeting.com/sfve-mhxanografika-4o-pedio-29-6-2022

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window