Επιστροφή
 
+ + -
Συζήτηση με βουλευτές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

 

 

Τα προβλήματα των επαγγελματιών θα τεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης με βουλευτές που διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στην ενημερωτική συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Επιμελητηρίου (Αριστοτέλους 27 Α’ όροφος), θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης, με σκοπό να προσεγγίσουν θέματα που άπτονται της αγοράς για το 2017.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με γενικό τίτλο «Οι Επαγγελματίες συζητούμε με τους πολιτικούς μας». Είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο αντίστοιχη εκδήλωση με τους ευρωβουλευτές Κώστα Χρυσόγονο και Μαρία Σπυράκη.

«Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων  είναι να έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ακούμε τις θέσεις των κομμάτων, αλλά και να συζητούμε με τους εκπροσώπους τους τις θέσεις και τα προβλήματα μας», τονίζει σχετικά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  Μιχάλης Ζορπίδης.

Επιστροφή