Επιστροφή
 
+ + -
Βραβεύουμε τους 50 καλύτερους περσινούς μαθητές μας !
Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

 

 

Toυς 50 καλύτερους μαθητές των φροντιστηρίων της Θεσσαλονίκης και των περιφερειακών νομών της Βόρειας Ελλάδας, που αρίστευσαν φέτος στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, βραβεύει στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ). Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής ευαισθησίας προς τη νέα γενιά της πατρίδας μας, αλλά και της επιβράβευσης των
σχολικών προσπαθειών για τους άριστους και τους καλύτερους μαθητές.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, έχει γίνει πια θεσμός για τα εκπαιδευτικά πράγματα της πόλης μας. Με ομιλητές ειδικούς από το χώρο της εκπαίδευσης, όπως ο ερευνητής Νίκος Λυγερός, πρόπερσι ο σκιτσογράφος Τάσος Αποστολίδης και πέρσι ο ομότιμος καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ και πρώην ευρωβουλευτής Ιωάννης Τσουκαλάς.

Φέτος ο κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Χρήστος Ζερεφός, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «το περιβάλλον στο οποίο θα δραστηριοποιηθούν οι μέλλουσες γενιές», ενώ χαιρετισμούς στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος Γιάννης Βαφειαδάκης και ο πρόεδρος του ΣΦΒΕ Κώστας Αμπατζίδης. Στα ιδιαίτερα της φετινής εκδήλωσης θα
είναι και η βράβευση του φροντιστηρίου «Ευκλείδης», που λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη από το 1935 έως το 1972 !

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Electra Palace» και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στις ιστοσελίδες της ΟΕΦΕ και του ΣΦΒΕ (www.oefe.gr και www.sfbe.gr) και επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του ΔΣ του ΣΦΒΕ και μέλος του ΔΣ της ΟΕΦΕ Κώστα Αμπατζίδη (τηλ: 6977-220- 155) και τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου (τηλ: 6936-979717).

Επιστροφή