Επιστροφή
 
+ + -
Πλούσιος διάλογος και μεγάλη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

 

 

 Πλούσιο διάλογο για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου και μεγάλη συμμετοχή φροντιστών περιείχε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα σε αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. 
Με τις εξελίξεις στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και στην καθημερινότητα των φροντιστηρίων να τρέχουν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος ενημέρωσε τα μέλη για όλες τις εξελίξεις. 
Ο πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Αμπατζίδης έκανε μια αναλυτική περιγραφή για τους λόγους που οι φροντιστές είναι αντίθετοι στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις» και πιο συγκεκριμένα του άρθρου 30, που ψηφίστηκε πρόσφατα, ενώ ύστερα από πρόταση του ΔΣ εγκρίθηκε σχετικό ψήφισμα που θα σταλεί το επόμενο διάστημα προς την νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΦΒΕ.
Ο Γραμματέας του ΔΣ Νίκος Πετρόπουλος  παρουσίασε τον προγραμματισμό του Συνδέσμου, ο οποίος για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει μια εκδήλωση για τα βραβεία αριστείας των φροντιστών της Βόρειας Ελλάδας, που θα γίνει τον Ιανουάριο, μια ημερίδα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων (Φεβρουάριος) και μια ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές, γονείς και φροντιστές (Μάρτιος).
Στη συνέχεια ο οικονομολόγος Νικόλαος Πουρλιάκας ενημέρωσε τους φροντιστές για θέματα εργατικά, φορολογικά και ασφαλιστικά και κυρίως για τις αλλαγές που φέρνει ο νέος ασφαλιστικός νόμος από τις αρχές του 2017.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Κώστας Αμπατζίδης (πρόεδρος): 6977220-155
Απόστολος Τζακόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος): 6937356-282
Νίκος Πετρόπουλος (γραμματέας): 6936-979-717
 
 


 

Επιστροφή