Επιστροφή
 
+ + -
To Σάββατο η Γενική Συνέλευση των Φροντιστών Βόρειας Ελλάδας
Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

 

 

 To Σάββατο η Γενική Συνέλευση των Φροντιστών Βόρειας Ελλάδας
Την Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιούν το Σάββατο οι Φροντιστές Βορείου Ελλάδος. Με τις εξελίξεις στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και στην καθημερινότητα των φροντιστηρίων να τρέχουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος θεωρεί ότι τα μέλη του συλλόγου πρέπει να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να υπάρξει συζήτηση επί των σοβαρών θεμάτων που τους απασχολούν. 
Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 (ώρα προσέλευσης 16.30-17.00), στην αίθουσα συνελεύσεων (1ος όροφος) του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).
Στην ατζέντα της ημέρας αναμένεται να βρεθούν μεταξύ των άλλων:
-Ενημέρωση των μελών για τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις» και πιο συγκεκριμένα του άρθρου 30, καθώς και για άλλα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.
-Ομιλία - εισήγηση από τον οικονομολόγο Νικόλαο Πουρλιάκα, για θέματα εργατικά, φορολογικά και ασφαλιστικά, που αφορούν στα μέλη.
-Συζήτηση και προτάσεις του ΔΣ για την αποφυγή πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού, καθώς και ενημέρωση των μελών για τις δράσεις του συλλόγου, όπως ημερίδες και βραβεία Αριστείας.
Όπως τονίζει σε μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΦΒΕ Κώστας Αμπατζίδης με τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας να είναι καταιγιστικές «η παρουσία στην Γενική Συνέλευση όσων γίνεται περισσότερων φροντιστών κρίνεται απαραίτητη, έτσι ώστε ο κλάδος να ενημερωθεί και να συζητήσει και μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους».

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Κώστας Αμπατζίδης (πρόεδρος): 6977220-155
Απόστολος Τζακόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος): 6937356-282
Νίκος Πετρόπουλος (γραμματέας): 6936-979-717

Επιστροφή