Επιστροφή
 
+ + -
Εκδήλωση του ΣΦΒΕ για το Project στην Α΄ Λυκείου.
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

 

 

 Εξαιρετική επιτυχία είχε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος και οι Εκδόσεις ΖΗΤΗ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση είχε κεντρικό θέμα «Το Project στην Α΄ Λυκείου» με εισηγητές τους σχολικούς συμβούλους κ. Κωνσταντίνο Κεραμιδά και κ. Νικόλαο Σταμπολίδη καθώς και τον πρόεδρο της ΟΕΦΕ κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, που μίλησε για τη νέα Α΄ Λυκείου και έδωσε πληροφορίες για το νέο Λύκειο και το νέο εξεταστικό σύστημα. 

Η μαζική συμμετοχή φροντιστών, καθηγητών που εργάζονται στα φροντιστήρια αλλά και καθηγητών που εργάζονται στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία κατέδειξε ότι η συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο, η συζήτηση και ο γόνιμος προβληματισμός που αναπτύχθηκε, η συνεργασία καθώς και η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους δημόσιους-κρατικούς λειτουργούς και την ιδιωτική εκπαίδευση, μπορεί να ωφελήσει σημαντικά όχι μόνο τους ίδιους και τη δουλειά τους αλλά κυρίως τους νέους της χώρας μας στους οποίους όλοι ως εκπαιδευτικοί απευθυνόμαστε. 

Όπως τόνισε σε παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΣΦΒΕ κ. Κώστας Αμπατζίδης, όλοι υπηρετούμε τον ίδιο στόχο: την προσπάθεια των νέων ανθρώπων να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τις σπουδές τους. Ο πρόεδρος του ΣΦΒΕ επισήμανε επίσης, ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί με τη διοργάνωση περισσότερων εξειδικευμένων σεμιναρίων με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών.

Επιστροφή