Επιστροφή
 
+ + -
Οι φροντιστές διοργανώνουν ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

 

 

Συνεχίζοντας τις εξωστρεφείς του δραστηριότητες, ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαρτίου ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με τον τίτλο «Σπουδές και καριέρα».
 
Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο Ν. Γερμανός της ΔΕΘ-Helexpo (περίπτερο 8), απευθύνεται σε μαθητές κάθε τάξης του λυκείου, σε γονείς, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σε αυτήν ειδικοί και εκπαιδευτικοί θα αναλύσουν το νέο σύστημα εισαγωγικών, θα παρουσιάσουν τις διάφορες σχολές και τις προοπτικές τους, ενώ  θα αναπτυχθούν και θέματα που ενδιαφέρουν, όπως η διαχείριση του άγχους, οι τρόποι της σωστής μελέτης, τα μυστικά για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, καθώς  και η διαχείριση των λεγόμενων ταλέντων.
 
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ θα διατίθεται και ελεύθερο Parking στο χώρο της ΔΕΘ.
 
Μετά το τέλος της ημερίδας μας θα υπάρξει στρογγυλό τραπέζι στην κεντρική αίθουσα. Θέμα της συζήτησης θα είναι «τα μαθηματικά στη Μέση Εκπαίδευση: Από την ομιλία Καραθεοδωρή ως το σήμερα». Στο πάνελ θα καθίσουν και θα συζητήσουν ο φροντιστής Γιώργος Κωνσταντάρας, που είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΦΒΕ, καθώς και οι Αθ. Λυπορδέζης (μουσείο Καραθεοδωρή), Στ.Παπασταυρίδης (ομότιμος καθηγητής), Αν. Κυριακόπουλος (μαθηματικός -φροντιστής) και Γ. Θωμαίδης (σχολικός σύμβουλος).

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της 9ης Μαθηματικής εβδομάδας λειτουργεί περίπτερο του Συνδέσμου στον πρώτο όροφο του περιπτέρου 8, όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν ενημερωτικό υλικό και όσα τεύχη επιθυμούν για τις Βάσεις του 2016.
Επιστροφή